Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Dit jaar bestaat het familiebedrijf Smits Auto 40 jaar. Vier het feest met ons mee! Klik op de banner voor meer informatie en alle jubileumacties.

 

bram en evert smits

De dagelijkse leiding van Smits Auto is in handen van Bram Smits (foto links). In de afgelopen 3 decennia heeft Evert Smits (foto rechts) het bedrijf uitgebouwd van een dorpsgarage naar een gerenommeerd en maatschappelijk betrokken autobedrijf met 6 vestigingen. Evert Smits is op de achtergrond nog steeds nauw betrokken bij de ontwikkeling van Smits Auto.

Kleinschaligheid

Door de kleinschaligheid van onze bedrijven staan wij garant voor optimale service en klantvriendelijkheid. In de visie van Smits Auto staat de klant niet alleen centraal, maar is leidend. Smits Auto heeft zijn onderhoudsbeurten afgestemd op de wensen van de klant en de prijzen zijn zeer concurrerend. Wij willen niet alleen aan uw verwachting voldoen, wij willen deze overtreffen.

Kwaliteit

Wij bieden al onze klanten de service en het comfort die van een kwaliteitsdealer mag worden verwacht. Ook voor het onderhoud tijdens de fabrieksgarantie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een onderhoudsschema voor elk type auto en beschikken over dezelfde elektronische data als de merkdealer. Onze autotechnici zijn daarmee in staat alle merken te repareren en te onderhouden en ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw auto kunt genieten.

Betrouwbaar

Wij hebben ons geconformeerd aan de regels, voorwaarden en garanties zoals opgesteld door de BOVAG. Standaard leveren wij drie maanden BOVAG reparatiegarantie op iedere reparatie en zes maanden BOVAG garantie op een gebruikte auto. Wij voeren uitsluitend reparaties uit op basis van goedkeuring en de oude onderdelen bewaren wij ter controle. Leest u ook onze reviews, onze klanten willen hier graag hun positieve ervaring met u delen.

Maatschappelijk betrokken

Met meerdere autobedrijven in de Randstad heeft Smits Auto veel aandacht voor maatschappelijke doelen in de regio, met de nadruk op de vestigingsplaatsen. Lees meer

Altijd dichtbij

Met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer, is Smits Auto altijd dichtbij!