APK + grote beurt

Profiteer nu van de APK + grote beurt combideal van Smits Auto. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

apk grote beurt

 

Klanten vertellen

Klanten vertellen
9.1
1010 beoordelingen

APK + grote beurt voor €299,-*
(APK gratis)

Een jaarbeurt is niet altijd toereikend. Het laten uitvoeren van een grote beurt biedt hierin uitkomst. Extra werkzaamheden ten opzichte van de jaarbeurt zijn o.a: vervangen luchtfilter, vervangen interieurfilter, controle bougies en brandstoffilter, controle koelsysteem + radiatoren en het demonteren, reinigen en invetten van de remmen. Bekijk de volledige lijst met werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een grote beurt.

Door een grote beurt uit te laten voeren, verkleint u de kans op pech onderweg. Ook kan een grote beurt ervoor zorgen dat reparaties aan meerdere onderdelen voorkomen worden. U kunt voor een APK + grote beurt bij een van onze garages terecht in:

Combideals i.c.m. budgetbeurt of grote beurt

APK + budgetbeurt voor €137,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €199,-* Meer info

* Toeslag voor diesel €25,-. Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter of een carter inhoud van 4 liter of meer geldt een toeslag. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter. Niet voor campers en bedrijfsauto's.