Airco onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw auto airco is belangrijk om later dure reparaties te voorkomen. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

auto airco onderhoud

 

Klanten vertellen

Klanten vertellen
8,9
379 beoordelingen

Airco onderhoud voor €89,-

Uw voordeel

Met een goed functionerende airco kunt u het gehele jaar door genieten van een comfortabele temperatuur in de auto. Daarnaast is uw brandstofverbruik en de slijtage aan de compressor minder.

Komt er tijdens het onderhoud een probleem naar boven?

Smits Auto zal alle nodige reparaties van tevoren met u bespreken. Wij kunnen indien gewenst repareren met ruilonderdelen. Deze onderdelen zijn zo goed als nieuw, maar een stuk voordeliger. Smits Auto zal de airco van uw auto conform milieueisen onderhouden.

Extra services

Aircocheck

Geurbehandeling airco

Veelgestelde vragen

Wordt de airco tijdens de APK keuring gecontroleerd?

Nee, de airco wordt niet gecontroleerd tijdens de APK keuring? Breng uw auto naar Smits Auto voor service aan de airco van uw auto.

De airco is een belangrijk onderdeel voor het comfort van de auto. Om de airco goed te onderhouden en om airco reparatie te voorkomen is het aan te raden om regelmatig uw airco te laten onderhouden. Dit kan bij Smits Auto. Bij het onderhoud van de airco controleren we of de werking van de airco nog in orde is, of de compressor van de airco nog goed werkt en of er nog voldoende koelvloeistof aanwezig is om op een juiste manier de auto te koelen.

Smits Auto heeft meerdere vestigingen. We helpen u graag verder met het airco onderhoud in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer.