Garage Zoetermeer

Garage Smits Auto Zoetermeer is als modern autobedrijf gespecialiseerd in APK,onderhoud aan airco systemen en auto reparatie. Betaalbaar onderhoud en meedenken met de klant! Daar staan wij voor! We helpen u als graag verder in onze garage in Zoetermeer, neem vrijblijvend contact op.

garage zoetermeer smits team

Beurten

Budgetbeurt voor €89,-* Meer info
Jaarbeurt voor €150,-* Meer info
Grote beurt voor €299,-* Meer info

Combideals i.c.m. APK

APK + budgetbeurt voor €118,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €179,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Toeslag voor diesel €25,-. Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter of een carter inhoud van 4 liter of meer geldt een toeslag. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter. Niet voor campers en bedrijfsauto's.

 

Voor die klanten die een betaalbare auto reparatie, auto montage, auto onderhoudsbeurt of APK keuring willen laten uitvoeren in Zoetermeer met een hoog service level is Smits Auto Zoetermeer het aangewezen adres. Als autogarage in Zoetermeer zijn we gevestigd aan de Aluminiumstraat, vlakbij afslag 7 van de A12. Dit betekent dat we ook goed bereikbaar zijn vanuit Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en andere omliggende dorpen. 

Onze medewerkers helpen u graag verder om veilig de weg op te kunnen met uw auto en een optimaal rijcomfort te behalen. In onze garage hebben we de beschikking over meerdere bruggen en hebben we veel gebruikte onderdelen vaak direct op voorraad. Zo kunnen we u verder helpen om snel weer op weg te kunnen als uw auto onderhoud nodig heeft. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op, wilt u een APK keuring laten doen of een onderhoudsbeurt uit laten voeren? Plan dan eenvoudig een afspraak in via de website!

APK keuring bij Smits Auto garage Zoetermeer

Smits Auto helpt u graag verder wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Tijdens een APK keuring wordt de auto gecontroleerd op alle punten die wettelijk zijn vastgelegd. Daarnaast letten we tijdens de APK keuring ook op punten die invloed hebben op het rijcomfort, maar niet direct van belang zijn bij een APK keuring. Zo kunt u na de APK-keuring veilig en comfortabel verder rijden. Uiteraard voeren we verbeterpunten pas uit na een akkoord vanaf uw kant. Wilt u meer weten over een APK keuring in Zoetermeer? Lees dan meer over een APK keuring bij Smits Auto in Zoetermeer.

Auto onderhoud en auto reparatie

Als uw auto onderhoud of auto reparatie nodig heeft, dan helpt Smits Autogarage Zoetermeer u graag verder. Het kan dan gaan om onderhoud waarbij de auto symptomen vertoont van versleten onderdelen, maar het kan ook gaan om preventief onderhoud aan uw auto. Desgewenst kunnen we tijdens het onderhoud of auto reparatie vervangend vervoer verzorgen zodat u niet aan Zoetermeer gebonden bent tijdens de periode dat de auto wordt gerepareerd. Als autobedrijf in Zoetermeer kunnen we auto reparaties uitvoeren van vrijwel alle automerken. Lees meer over auto onderhoud in Zoetermeer.

Auto airco onderhouden

De airco van de auto is belangrijk voor het gemak in de auto. Het koelt de auto in de zomer en in de winter is het fijn om de ramen condensvrij mee te houden. De airco heeft echter wel onderhoud nodig. Dit kunnen we u bij Smits Auto Zoetermeer bieden. We vullen uw airco en zorgen ervoor dat muffe geurtjes geen kans maken. Lees meer over airco onderhoud bij Smits Auto.

Autobanden bij autogarage Zoetermeer

Voor het aanschaffen en wisselen van zomer- en winterbanden bent u bij Smits Auto Zoetermeer op het juiste adres. We helpen u graag bij de keuze tussen de juiste autobanden en helpen u ook bij het wisselen van de banden. Lees meer over autobanden bij Smits Auto Zoetermeer.

Occasion kopen

 

 

Veelgestelde vragen

Ik heb een oldtimer, kan ik hiermee terecht bij Smits Autobedrijf Zoetermeer?

Smits Auto heeft een ruime ervaring met het onderhoud en reparatie van auto's, ook met oldtimer. Neem gerust contact op om een afspraak te maken om uw oldtimer te laten onderhouden bij de garage van Smits Auto in Zoetermeer.

Het probleem kan verschillende oorzaken hebben. Het kan een onbalans in de wielen zijn, waardoor uitlijning nodig is, maar het kan ook een probleem met de ophanging zijn. Als de auto zich anders gedraagt dan u gewend bent, neem dan altijd contact op met een betrouwbare garage. De veiligheid van u en andere deelnemers in het verkeer is het belangrijkste. Smits Autogarage in Zoetermeer helpt u graag verder!

Bij Smits Auto kunt u vaak binnen 24 uur terecht voor een afspraak voor de APK. De APK-keuring kunt u samen laten gaan met een onderhoudsbeurt. Dit kan een kleine beurt zijn, maar ook een grote beurt. Heeft u vragen over welke beurt het meest geschikt is voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact op!

Smits Auto is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van airco's. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, maar ook wanneer u klachten heeft zoals een muffe lucht.