Garage Capelle aan den IJssel

Garage Smits Auto Capelle aan den IJssel bestaat al 25 jaar! U kunt bij het autobedrijf in Capelle aan den IJssel terecht voor al uw behoeften omtrent uw auto of bedrijfswagen.

garage capelle aan den ijssel smits team

Piet Wim is de filiaalmanager van onze autogarage in Capelle aan den IJssel en zorgt er voor dat u tevreden onze garage verlaat. Ook klanten uit Krimpen aan den IJssel en Rotterdam kunnen goed bij ons autobedrijf in Capelle terecht vanwege de goede bereikbaarheid van onze garage in Capelle aan den IJssel en het vervangend vervoer dat we aanbieden aan onze klanten.

Autobedrijf in Capelle een den IJssel

Smits Auto is een betrouwbaar autobedrijf in Capelle aan den IJssel waar u met een gerust hart uw auto kunt achterlaten voor een reparatie of APK keuring. Wij zullen u voordat de reparaties zullen worden uitgevoerd altijd eerst op de hoogte brengen van de kosten. U kunt bij ons autobedrijf in Capelle aan den IJssel vervangend vervoer krijgen zodat u makkelijk uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.

APK keuring Capelle aan den IJssel

Onze auto monteurs in Capelle aan den IJssel helpen u graag verder met de APK keuring van uw auto en het uitvoeren van het onderhoud van de motor en remmen. Ook voor het controleren van de functies van de airco en de verwarming van de auto staan de medewerkers voor u klaar in onze autogarage in Capelle aan den IJssel!

Montage garage Capelle aan den IJssel

Bij autobedrijf Smits Auto is het ook mogelijk om eigen onderdelen te laten monteren. Wij fungeren dus ook als montage garage in Capelle aan den IJssel. Voor onderdelen is het cruciaal dat deze goed gemonteerd worden, daarom is het verstandig om dit over te laten aan een professionele monteur. Uw eigen onderdelen laten monteren bij montage garage Smits Auto? Maak dan snel online een afspraak!

Onderhoud elektrische auto Capelle aan den IJssel

U kunt bij autobedrijf Smits Auto ook terecht voor onderhoud aan een elektrische auto. Ook bij de autogarage in Capelle aan den IJssel zijn onze monteurs bevoegd voor het plegen van onderhoud aan elektrische en hybride auto's. Een APK keuring voor een elektrische auto kan bij onze garage worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk een APK keuring en onderhoudsbeurt te combineren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact met ons autobedrijf Smits Auto

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of voor een APK keuring. Bent u onderweg en heeft u klachten met de auto? Neem dan ook gerust telefonisch contact op om de problemen telefonisch te bespreken of om u op te laten halen door de monteurs van de garage in Capelle aan den IJssel.

Occasion kopen Afspraak maken

 

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik bij Smits Auto Capelle aan den IJssel voor terecht?

Als autogarage in Capelle aan den IJssel helpen we u graag verder met al uw vragen over uw auto. Hierbij staan we voor u klaar voor een APK-keuring, maar ook voor normaal onderhoud aan uw auto of voor het vervangen van uw winterbanden.

Uit welke soorten onderhoudsbeurten kan ik bij jullie garage in Capelle aan den IJssel kiezen?

Voor elk budget hebben wij een passende onderhoudsbeurt. Zo hebben wij een Budgetbeurt, een Jaarbeurt en een Grote beurt. Lees hier meer over de werkzaamheden die worden uitgevoerd per onderhoudsbeurt.

Wat zijn de kosten voor een APK keuring bij Smits Auto?

Bij Smits Auto in Capelle aan den IJssel hanteren wij een vaste prijs van slechts €29,-. Deze scherpe prijs is inclusief de afmeldkosten en milieumeting. U kunt vaak binnen 24 uur terecht na het maken van een online afspraak!

Ik hoor een vreemd geluid als ik boven de 100 km/u rijd, moet ik me zorgen maken?

Als u autorijdt dan is het belangrijk dat u zeker weet dat de auto veilig is. Dit kan door regelmatig onderhoud aan uw auto te laten plegen, maar wanneer er tussen twee onderhoudsbeurten onverhoopt iets kapot gaat, dan moet dit ook gerepareerd worden. Als u een vreemd geluid hoort, dan is het dan ook belangrijk om een specialist naar de auto te laten kijken. Autogarage Smits Auto in Capelle aan den IJssel kan dit voor u doen. Neem vrijblijvend contact op!

Kan ik ook bij garage Capelle aan den IJssel terecht voor mijn airco?

Smits Auto heeft veel ervaring in het onderhouden en repareren van airco's. Dus ook voor uw airco kunt u terecht bij Smits Auto in Capelle aan den IJssel. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van een aangename temperatuur in de auto.

Zijn jullie erkend door de RDW?

Ja, Smits Auto is RDW erkend. Dat geldt natuurlijk ook voor de garage in Capelle aan den IJssel. Doordat we RDW erkend zijn, mag deze garage onder andere APK-keuringen uitvoeren.

Welke soorten onderhousbeurten bieden jullie aan?

Bij Smits Auto bieden we drie verschillende soorten beurten aan. Er is altijd wel een onderhoudsbeurt die bij uw budget past. Zo kunt u kiezen voor een Budgetbeurt, Jaarbeurt en een Grote beurt. Hier kunt u alle onderhoudsbeurten vergelijken.