Autobedrijf in Bergambacht

Autobedrijf Smits Auto Bergambacht is de hoofdvestiging van Smits Auto. Naast een garage heeft dit autobedrijf ook een showroom voor de verkoop van occasions en nieuwe auto's.

garagebedrijf bergambacht smits team

Wij hebben al 40 jaar tevreden klanten in de regio Bergambacht. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke rijders. U kunt bij ons terecht voor uitstekende service tegen een scherpe prijs.

Occasion kopen

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn lease-auto bij Smits Auto in Bergambacht laten repareren? Mag ik dit zelf bepalen?

Ook als u in het bezit bent van een lease-auto mag u vaak zelf bepalen waar u uw onderhoudscontract heeft. Smits Auto is als autogarage in Bergambacht geaccrediteerd om het onderhoud aan lease-auto's uit te voeren. Wij helpen u graag met de reparatie van uw lease auto in Bergambacht.

Ja, wij beschikken altijd over vervangend vervoer, zodat u uw andere verplichtingen gewoon kunt nakomen en niet in onze garage hoeft te wachten. Vraag wel altijd van te voren aan wat die dag de mogelijkheden voor een leenauto is.

U kunt bij Smits Auto vaak binnen 24 uur terecht voor een afspraak voor een APK-keuring. Deze APK-keuring kan tegelijk met een onderhoudsbeurt samen worden ingepland. Vraag van tevoren bij de garage welk type onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft; een grote of een kleine beurt. Neem vrijblijvend contact op!