Aircocheck

Met een aircocheck controleren wij de werking van uw auto airco. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij controleren de werking van de airco van uw auto. Wij zullen testen of de airco de temperatuur nog onder controle houdt. Zo weet u waar u aan toe bent. U krijgt van ons de juiste diagnose over de werking van uw airco.

 

auto aircocheck

 

Optimale werking airco

U kunt zelf ook handelingen verrichten voor een langere levensduur van uw airco. Gebruik uw airco bijvoorbeeld het gehele jaar en niet alleen wanneer het warm is. Druppelt het weleens onder uw auto als u de airco aan heeft gehad? Dat is waarschijnlijk het conden van de verdamper die geen tijd heeft gehad om te drogen. U kunt daarom beter uw airco 5 minuten voor uw eindbestemming uitzetten.

Komt er tijdens de aircocheck een probleem naar boven?

Smits Auto zal alle nodige reparaties van tevoren met u bespreken. Wij kunnen indien gewenst repareren met ruilonderdelen. Deze onderdelen zijn zo goed als nieuw, maar een stuk voordeliger. Smits Auto zal de airco van uw auto conform milieueisen onderhouden.

Zon van Smits Auto

Word fan van ons klantvoordeel programma Zon en profiteer ook mee met een aircocheck. U ontvangt namelijk een gratis winter of zomerkeuring.