Klantenbeoordeling

Score 8,8
363 beoordelingen
Service: 9,1
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8,5
Gemiddeld: 8,8

Leo Koetsier
26-07-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Prima garage waar ze hun beroep met liefde en grote vakkundigheid uitoefenen en ook de wensen en belangen van de cliënt hoog in hun vaandel hebben staan!"
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Lomme Siebenga
05-07-2017 | ja
Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 8,3

Ton van Helvert
03-07-2017 | ja
Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto
"Bij de aankoop van occasion ben ik uitstekend voorgelicht en heb een prachtige auto gekocht. De benadering was zeer persoonlijk en zakelijk. Ik kan dit een ieder aanbevelen."
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Marscha Wijsman
03-07-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Smits Auto's is echt een hele fijne garage. Wij gaan altijd naar de vestiging in Capelle aan den IJssel en worden hier altijd super geholpen. Ze denken met je mee, bellen netjes van te voren over de problemen en hoe die het beste verholpen kunnen worden. Echt een topbedrijf! "
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

J.C. Tedjaatmadja
26-06-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Ik heb het airco-systeem laten reinigen. Het ging soepel, ik word snel en goed geholpen. En het duurde ook niet lang. Super! Ik ben tevreden. Bedankt!"
Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9
Gemiddeld: 9,3

Leo van Dam
23-04-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Die ervaringen in een lange reeks van jaren zijn prima."
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9
Gemiddeld: 9

Henk Terlouw
17-04-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Vriendelijk en flexibel"
Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9
Gemiddeld: 9,3

Robert Höcker
04-04-2017 | ja
Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
"Ik heb meerdere goeie ervaringen met Smits Auto s Waddinxveen.
Manager en monteurs zijn enorm gedreven om een goed produkt af te leveren.
Klantvriendelijk bovendien."
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 8,7

Niels Van Erkel
30-03-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 9,3

Conny Tummers
29-03-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Altijd vriendelijk en behulpzaam en zeer ter zake kundig! Je kunt aan hun je auto met een gerust hart toevertrouwen."
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Ton van Maanen
27-03-2017 | ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"prima garage professioneel en persoonlijk.

Jammer dat het telefoonnummer nog steeds is afgeschrermd dit vind ik onvriendelijk"
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9
Gemiddeld: 9

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij Smits Auto.

Afspraak maken