Klantenbeoordeling

Score 8,8
370 beoordelingen
Service: 9,1
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8,5
Gemiddeld: 8,8

Frerika de Ridder
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Ik kom al jaren met veel plezier bij Smits auto's in Krimpen aan de Lek. De service is uitmuntend en Marcel en zijn team zijn zeer vakbekwaam en efficiënt. "
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Nel Clements
26-09-0765 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Prima bedrijf!
Zeer klantvriendelijk en goede service!"
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

J. van der Kooij
26-09-9812 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 9

Wim de Wit
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Betrokken, betrouwbaar en bekwaam."
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

H de Bruijn
26-09-8844 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
"staan altijd direkt voor je klaar."
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9
Gemiddeld: 9,7

Conny van Dijk
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Goed"
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 8,7

Tonny Leeflang-Wondergem
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Ik heb uitsluitend goede ervaringen met Smits auto's Waddinxveen , uiterst vriendelijke medewerkers, super klantvriendelijk en altijd deskundig advies"
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Leo Koetsier
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Prima garage waar ze hun beroep met liefde en grote vakkundigheid uitoefenen en ook de wensen en belangen van de cliënt hoog in hun vaandel hebben staan!"
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Lomme Siebenga
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8
Gemiddeld: 8,3

Ton van Helvert
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto
"Bij de aankoop van occasion ben ik uitstekend voorgelicht en heb een prachtige auto gekocht. De benadering was zeer persoonlijk en zakelijk. Ik kan dit een ieder aanbevelen."
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Marscha Wijsman
01-01-1970 | Ik beveel Smits Auto aan: ja
Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK
"Smits Auto's is echt een hele fijne garage. Wij gaan altijd naar de vestiging in Capelle aan den IJssel en worden hier altijd super geholpen. Ze denken met je mee, bellen netjes van te voren over de problemen en hoe die het beste verholpen kunnen worden. Echt een topbedrijf! "
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10
Gemiddeld: 10

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij Smits Auto.

Afspraak maken