Garage Haastrecht, Garage Gouda

Autogarage Smits Auto in Haastrecht is sinds 2002 onderdeel van Smits Auto. Met oog voor service en kwaliteit helpen de monteurs u graag verder met vrijwel iedere vraag omtrent uw auto. Onze garage in Haastrecht ligt op minder dan 2km van Gouda. We zijn dan ook voor veel inwoners van Gouda de garage voor hun auto.

garage haastrecht smits team

In 2002 heeft Smits Auto deze vestiging overgenomen van Autobedrijf Verhart. Onze garage heeft inmiddels een complete renovatie ondergaan. U kunt hier terecht voor al uw behoeften omtrent uw auto of bedrijfswagen. Filiaalmanager Maarten Otterspeer zorgt dat u tevreden onze garage in Haastrecht verlaat.

Is uw auto toe aan periodiek onderhoud, of heeft u klachten met uw auto? Kom dan naar Smits Auto in Haastrecht. We helpen u bij onze garage in Haastrecht onder andere graag verder met auto montage, auto reparatie, auto onderhoud, airco, het vervangen van autobanden en APK in Haastrecht. Mocht u niet zonder auto kunnen dan kunt u gebruik maken van het vervangende vervoer van Smits Auto.

Garage Gouda

Autogarage Smits Auto is gevestigd in Haastrecht en daarmee ook goed bereikbaar vanuit Gouda. Zeker vanuit het stadsdeel Gouda Goverwelle bedienen we op dit moment al relatief veel klanten. Hierbij voeren we veel autoreparaties uit, maar ook voor APK-keuringen komen autobezitters uit Gouda vaak bij Smits Auto Haastrecht terecht als ze op zoek zijn naar een garage in Gouda. We bieden onze klanten altijd vervangend vervoer aan. Dit is fijn wanneer u vanuit Gouda uw auto komt brengen en toch mobiel wilt blijven als de auto voor een wat langere periode weg is. Uiteraard bieden we ook vervangend vervoer wanneer u uit Haastrecht, Driebruggen of Hekendorp komt.

Autoreparatie

Voor al uw auto reparaties kunt u terecht bij onze garage in Haastrecht. Wilt u een airco reparatie inplannen? Of een APK keuring? Wij zijn een erkend autobedrijf op steenworp afstand van Gouda en helpen u graag uw auto zonder mankementen te laten rijden. Voor het inplannen van uw autoreparatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt online een afspraak met ons inplannen.

Onderhoud elektrische auto Haastrecht

Smits Auto onderhoudt ook elektrische auto's. De monteurs van onze autogarage in Haastrecht zijn bevoegd voor het plegen van onderhoud aan elektrische en hybride auto's. Ook een APK keuring voor een elektrische auto kan bij onze garage in Haastrecht terecht. Als u dit wenst kunt u een onderhoudsbeurt combineren met een APK keuring. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Smits Auto voor u kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak, of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw auto eens te bespreken. We helpen u in Haastrecht graag verder met de noodzakelijke reparaties en de APK voor uw auto en helpen met preventief onderhoud het rijcomfort op peil te houden. Naast garage Haastrecht fungeren wij ook als garage Gouda, Driebruggen, Stolwijk en Hekendorp. Neem dus ook gerust contact op als u uit Gouda of Driebruggen komt!

Occasion kopen

 

 

Veelgestelde vragen

Ik woon in Gouda, kan ik ook bij Autogarage Smits Auto terecht?

De autogarage van Smits Auto in Haastrecht is voor het grootste gedeelte van Gouda binnen 5 minuten te bereiken. Met name vanuit het stadsdeel Goverwelle is de bereikbaarheid van Smits Auto Haastrecht erg goed. U kunt dus gerust zeggen dat Smits Auto ook dienst doet als garage Gouda.

Bij Smits Auto geven we u graag vervangend vervoer als uw auto voor een dag of een paar dagen bij ons in de garage staat voor onderhoud of een APK keuring. Zeker wanneer u in Gouda woont of als u voor uw werk een auto nodig heeft. Vraag bij het maken van de afspraak vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Het is goed mogelijk dat uw auto vreemde geluiden gaat maken als u sneller gaat rijden. Wanneer u door de dorpskern van Haastrecht rijdt dan gaat het goed, maar zodra u de provinciale weg richting Gouda op gaat, gaat de auto suizen of een ander vreemd geluid maken. Het eerste wat u dan moet controleren is of alle ramen dicht zijn. Zijn alle ramen dicht? Kom dan eens langs bij onze garage in Haastrecht. De monteurs van Smits Auto helpen u graag verder met het vreemde geluid dat uw auto maakt!

Wanneer er sprake is van 'tussengas' dan kan het zijn dat het gaspedaal een beetje blijft hangen, of de kleppen in de motor laten nog benzine door terwijl dit niet nodig is. Het is goed om de auto bij een autogarage in de buurt langs te gaan. Smits Auto garage nabij Gouda helpt u hier graag verder mee!

Smits Auto garage in Haastrecht is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.15 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Wilt u een afspraak maken? Bel dan gerust 0182-50 20 74 of maak een afspraak via de website.