Auto onderhoud Bergambacht

Houd uw auto in topconditie met periodiek onderhoud van Smits Auto in Bergambacht. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Levensduur vergroten

Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk om de levensduur van de auto te vergroten en het rijcomfort te behouden. Door periodiek onderhoud te plegen aan uw auto voorkomt u onveilige situaties en dure reparaties in de toekomst. Smits Auto biedt verschillende mogelijkheden voor een passende onderhoudsbeurt aan uw auto.

Vakmensen en kwaliteit

Wij onderhouden alle automerken! Dankzij continue scholing van onze technische medewerkers beschikken we over kennis van de meest recente technieken. Ook voor onderhoud tijdens de fabrieksgarantie zijn we u graag van dienst.

Beurten                              

Budgetbeurt voor €98,-* Meer info
Jaarbeurt voor €169,-* Meer info
Grote beurt voor €299,-* Meer info

Combideals i.c.m. APK                                     

APK + budgetbeurt voor €137,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €199,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter geldt een toeslag van € 25,-. Tarief is exclusief (platinum) bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter.

Extra services

Airco onderhoud

Lease auto onderhoud

Mobiliteitsgarantie

Vervangend vervoer

Beurten vergelijken

Veelgestelde vragen

Wat kan Smits Auto voor mij doen als de motor van mijn auto niet goed start?

Op afstand is niet te beoordelen wat de reden is dat de motor van uw auto niet goed start. Het kan verschillende oorzaken hebben, zo kan het aan de accu van de auto liggen, maar het probleem kan ook in de startmotor zitten. Wij raden u aan een afspraak te maken bij Smits Autogarage in Bergambacht. Het telefoonnummer van onze autogarage in Bergambacht is 0182-35 70 55. Laat uw auto spoedig door een van onze ervaren monteurs controleren  door telefonisch of via de website een afspraak te maken. Onze monteurs in Bergambacht staan graag voor u klaar!

Bij schakelen komen meerdere bewegende onderdelen bij elkaar. Wanneer er in de samenwerking tussen de verschillende onderdelen iets mis gaat, hoort u geluiden die er eigenlijk niet horen te zijn. De onderdelen die gebruikt worden tijdens het schakelen zijn vrij kostbaar. Wanneer u dus geluiden hoort die u eerder niet hoorde, is het van belang niet af te wachten maar gelijk naar een garage te gaan om een monteur hier naar te laten kijken. De monteur zal voor u een diagnose stellen en het probleem verhelpen. Als u dit wenst kan uw auto ook gelijk voor een volledige onderhoudsbeurt komen.

Om uw auto in een goede conditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Hoe vaak een onderhoudsbeurt nodig is, is afhankelijk van het type auto, de leeftijd en uw rijgedrag. Daarnaast hebben oudere auto's meer onderhoud nodig dan nieuwe auto's, of auto's met weinig kilometers op de teller. Garagebedrijf Smits Auto in Bergambacht adviseert u om jaarlijks uw auto een onderhoudsbeurt te laten hebben. De belangrijkste aspecten van deze beurt liggen op het gebied van veiligheid en comfort.

Het is mogelijk om periodiek onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren door autogarage Smits Auto in Bergambacht. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van hoge mate van rijgemak en kan ook de veiligheid worden gewaarborgd. Onze autogarage biedt verschillende mogelijkheden in Bergambacht. Bekijk de verschillende onderhoudsbeurten die u bij Smits Auto kunt laten uitvoeren. Tijdens deze verschillende onderhoudsbeurten kijken we zowel naar veiligheid, als naar het het rijcomfort van de auto. Onze autogarage in Bergambacht is ook airco specialist en kan daarnaast ook de banden opnieuw uitlijnen. Ook als u beschikt over een leaseauto kunt u voor het auto onderhoud bij onze garage in Bergambacht terecht. De leasemaatschappijen hebben Smits Auto geaccrediteerd voor het onderhoud van de leaseauto’s.

De meeste auto's moeten jaarlijks APK gekeurd worden. Auto's die al enige jaren op de weg rijden en dan voornamelijk voertuigen die jonger zijn dan 30 jaar moeten jaarlijks hun APK keuring ondergaan. Tijdens een APK keuring wordt het voertuig gecontroleerd op belangrijke onderdelen zoals de banden, de remmen, de schokdempers en de uitstoot van uitlaatgassen.

Tijdens een APK keuring staat het veilig kunnen rijden in de auto voorop. Daarnaast is ook het doel om de uitstoot van gassen zoveel mogelijk te beperken. 'Comfortabel rijden' is niet de hoofdzaak van een APK keuring. Het wordt daarom aangeraden om ook regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Smits Auto Bergambacht helpt u hier graag bij. Om de tijd dat u uw auto in de autogarage achter moet laten te beperken, bieden wij de mogelijkheid om de APK keuring en de onderhoudsbeurt met elkaar te combineren.