APK + kleine beurt

Profiteer nu van de APK + kleine beurt combideal van Smits Auto. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

apk kleine beurt

 

Klanten vertellen

Klanten vertellen
8,9
379 beoordelingen

APK + kleine beurt voor €128,-

Met een kleine beurt verversen we de olie en vervangen het oliefilter. Daarnaast controleren we de auto op meer dan 25 punten. U ontvangt het inspectieformulier van ons na afloop en geven advies. Dan bent u op de hoogte van de technische staat van uw auto. Bekijk de volledige lijst met werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een kleine beurt. Voorkom dure reparaties met regelmatig onderhoud.

Smits Auto helpt u graag verder met de APK keuring van uw auto. U kunt hiervoor terecht bij één van de vestigingen van Smtis. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw auto klaar te maken voor nieuwe kilomters!

Combideals i.c.m. jaarbeurt of grote beurt

APK + budgetbeurt voor €98,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €169,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter geldt een toeslag van € 25,-. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter.

Extra services

APK reminder

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gecontroleerd tijdens de APK-keuring van mijn auto?

Bij een APK keuring controleren we uw auto op alle onderdelen die wettelijk zijn vastgelegd. Dit zijn met name onderdelen die invloed hebben op de veiligheid op de weg en op het milieu. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting, de staat van de carosserie en de remmen. Ook wordt gekeken of de uitstoot van de auto niet te hoog is. Kortom, uw auto wordt gecontroleerd op de aspecten die minimaal vereist zijn om op de Nederlandse weg te mogen rijden.

Niet per definitie. Toch is het goed om uw auto regelmatig te laten onderhouden door een professionele autogarage. Bij Smits Auto kunt u uw APK keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Het voordeel hiervan is dat u uw auto maar één keer moet missen. Bovendien kijken de monteurs tijdens de APK keuring direct na wat voor onderhoud er nodig is. Zo kunnen we de kosten van het onderhoud beperkt houden. Bij Smits Auto kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsbeurten.

In een kleine onderhoudsbeurt wordt er onder andere aandacht gegeven aan de veiligheidsgordels, de stoelbevestiging, spiegels, bumpers, remleidingen en de remblokken. Wilt u weten wat er precies in de kleine beurt is opgenomen? Bekijk dan in één overzicht de verschillen tussen alle onderhoudsbeurten. Heeft u meer vragen over de mogelijkheden bij Smits Auto? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder bij een vestiging bij u in de buurt! Dit kan zijn in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Maar ook als u in Gouda woont en op zoek bent naar een autobedrijf in de regio Gouda, dan helpen we u graag verder!